Tjänster

 

Nybyggnation av bostadshus

Redan innan första spadtaget är taget kan vi vara där och hjälpa er att skräddarsy den framtida el- och nätverksinstallationens utformning efter era behov. Med en lång erfarenhet inom nybyggnationer och renoveringar av villor och bostadshus kan vi ge inspiration och kreativa lösningar som passar just er. Vi kan även erbjuda trådlösa lösningar för styrning, så som fibaro (wifi) eller plejd (bluetooth).

Badrum

När det är dags att renovera badrummet som har börjat komma till åren är det viktigt att maximera intryck och funktion. Rätt belysning, dimbara funktioner, en stilren handdukstork och sist men inte minst, ett uppvärmt badrumsgolv. Vi är certifierade PRO installatörer av Raychems T2 golvvärme och kan därför lämna hela 20 års garanti när vi installerar golvvärme.

Kök

Precis som i många delar av hemmet spelar belysning en stor roll, så även i ditt kök. Därför är det viktigt att ha rätt ljus på rätt ställe med rätt färg, rätt spridning och såklart rätt tändning och dimfunktion. Men det är inte bara det estetiska att ta hänsyn till vid eldragning under en köksrenovering. Nya köksmaskiner kan vara mer kraftfulla och då ofta ha en högre effekt och behöva mer ström. Detta är något man måste anpassa uttag, kablage och säkringar till och som vi gärna hjälper till att lösa så smidigt som möjligt.

Utomhusmiljöer

Har du ett fint träd i trädgården som bara försvinner i mörkret om kvällarna? Eller har du ständigt metervis med förlängningssladd för att kunna utför eldrivna sysslor i trädgården? Vi kan hjälpa dig med trädgårdsinstallationen så den är anpassad efter dina behov. På dagens marknad finns det mängder av olika belysningslösningar och ibland kan det vara skönt att få hjälp av någon med lång erfarenhet som kan optimera lösningarna och ge ett snyggt resultat.

Felsökningar

Smäller dina säkringar gång på gång, löser din jordfelsbrytare ut eller lyser inte den där lampan längre? En stor del av elektrikeryrket handlar om att lokalisera och åtgärda fel som har uppstått. Det kan vara allt från en stor industrilokal med driftstörningar till en liten sommarstuga på landet vars belysning slutat fungera. Ingen uppgift är för stor eller för liten för oss.

Industrianläggningar

Elmiljö har under de senaste åren blivit mer och mer inblandad i större och större industriella projekt. Under 2017 var företaget med i oljehamnen och byggde en ny utlastning för tankbilar, renoverade ett antal cisterner och installerade tillhörande pumphus, styrutrustningar och ställverk. I de här miljöerna måste ofta installatören på plats skapa kabelvägarna själv med hjälp av kabelstegar. Det gäller då att tänka både funktionellt och estetiskt för att få de bästa resultaten.

Skåpsbyggen

Vi kan erbjuda er byggen och installation av apparatskåp, stora som små. Precis som inom alla våra andra områden utlovar vi kvalitet, noggrannhet och väldokumenterade jobb.